Nedaleko od apartmana nalazi se

=

Park Bundek

Svega 2 minute pješačenja trebat će vam od Apartmana Croata do Bundeka! Park Bundek je sportsko rekreacijski prostor smješten je na području Novog Zagreba uz rijeku Savu, a uključuje zelenu oazu i istoimeno jezero. Omiljen je za ljubitelje šetnje, rekreacije i boravka u prirodi.

=

Američka međunarodna škola (American International School of Zagreb – AISZ)

Ova obrazovna institucija udaljena je od Apartmana Croata svega 5 minuta pješačenja ili 2 minute automobilom.

=

Autobusni kolodvor

4 km od Apartmana Croata nalazi se Autobusni kolodvor. Tramvajem broj 6 ili 7 put će trajati svega 10 minuta! Tramvajska stanica nalazi se u neposrednoj blizini Apartmana.

=

Glavni (željeznički) kolodvor

5 km udaljen je Glavni (željeznički) kolodvor od Apartmana Croata. Tramvajem broj 6 na kolodvor stižete za manje od 15 minuta!

=

Zagrebački Velesajam

Zagrebački Velesajam, kultrni sajamski prostor grada Zagreba, od Apartmana Croata udaljen je 5 minuta tramvajskom linijom broj 14. Stanicu ranije nalazi se shopping centar Avenue Mall sa brojnim dućanima, restoranima i kafićima.

=

Arena Zagreb i Arena Centar

Arena Zagreb, najveća sportska arena u Hrvatskoj, udaljena je 6 km od Apartmana Croata. U Areni Zagreb redovito se održavaju kulturne, sportske i glazbene manifestacije. Nasuprot se nalazi Arena Centar, najposjećeniji shopping centar u Hrvatskoj.

=

Centar grada, Trg bana Josipa Jelačića

Glavni zagrebački trg udaljen je 15 minuta od Apartmana Croata tramvajem broj 6. Zaputite se na glavni trg, posjetite zagrebačku katedralu, Cvjetni trg i uživajte u najljepšem dijelu grada Zagreba.

=

Zračna luka Franjo Tuđman (aerodrom)

Zračna luka Franjo Tuđman najveća je i najznačajnija zračna luka u Hrvatskoj. Od Apartmana Croata udaljena je 11 km.

Osim svega navedenog u u susjedstvu možete pronaći i odlično opremljen dućan Plodine, ljekarnu, dućane Pevec i Jysk. Dvije izvrsno opremljene teretane nalaze se odmah preko puta apartmana. Ispod zgrade je caffe bar, a nedaleko je nekoliko restorana, kafića, pekarnica, pošta…